EventsYou are here: Home » Events

Buitengewoon Italië is ook uw partner in Events.

 

Food Events ; Buitengewoon Italië is druk bezig met de voorbereidingen betreft de organisatie van een Food Event in Nederland waar Italiaanse en Nederlandse kleine streekproducenten elkaar ontmoeten. Belangrijke spelers hierin zullen zijn Slow Food Nederland, Slow Food Italia en Foodvalley Nederland. Kleine Biologische producenten die zeker een kans verdienen. Binnenkort alle info op deze site.

 

28 (15)

 

Weddingplanning

Buitengewoon Italiaanse Bruiloft

Jullie trouwdag zal een een onvergetelijke dag worden op een buitengewone locatie in Italië en wij zullen jullie compleet ontzorgen betreft het regelen van al het papierwerk, leveranciers en styling van jullie Italiaanse Bruiloft in diverse regio’s zoals Le Marche, Toscane, Puglia, Comomeer, Gardameer, Lago Maggiore, Umbrië en in Lazio.

Buitengewoon Trouwen “Invito per La Dolce Vita”

South-Italian-food-market-themed-wedding-14

 

 

Locaties voor trainingen en coaching  ; In samenwerking met diverse leveranciers in Italië verzorgen de accommodatie waar diverse trainingen, coaching en/of workshops kunnen worden gegeven. Voor alle trainingen geldt dat er echt maatwerk wordt geleverd. Geeft u trainingen en bent u op zoek naar een buitengewone locatie in Italië neem dan gerust contact op. 

Buitengewoon Italië verzorgt en ontzorgt, het complete pakket van reis, accommodatie en wanneer u dit wenst vertolken wij ook de rol als Gastvrouw/Gastheer.

Ook werken wij samen met Laura Vlasblom houd zich al jaren bezig met de stem en zijn invloed op de indruk van een persoonlijkheid. Zij werkt o.a. als stemacteur en de veelzijdigheid van  haar eigen stem heeft haar geleerd dat de stem en zijn klank heel belangrijk is voor zowel telefonische- als live interactie. Zij zou onderdeel kunnen zijn van de trainingen die U geeft, denk aan trainingen voor telefonisten, receptionisten, trainingen zelfvertrouwen of een zangtraining.

Laura

 

Buitengewoon Italië is momenteel buitengewoon hard aan het werk met een nieuwe en uitgebreidere website.

Wel kunt u al via ons boeken en aangezien wij maatwerk leveren is het aan te raden contact met ons op te nemen, uw wensen door te mailen naar info@buitengewoonitalie.nl of het contactformulier in te vullen.