Reizen

Reizen


You are here: Home » Reizen

Buitengewoon Italië biedt accommodaties en reizen op maat aan in diverse regio’s zowel privé als zakelijk.

Vakantie vieren in een villa met zwembad,  appartementen  en B&B kamers of logeren in een Castello, alles is mogelijk.

Ook bestaat de mogelijkheid dat Buitengewoon Italië uw verblijf een extra invulling geeft bijvoorbeeld door een wijnproeverij, olijfolieproeverij of het volgen van een workshop naar keuze. Verder bieden wij ook taalreizen aan, Culturele reizen, Fotografie reizen, Kunstreizen, Stedentrips, Culinaire reizen en meer.

Verder verzorgen wij bedrijfsuitjes, cursussen, trainingen en netwerkreizen .

Zie ook onze website http://www.buitengewoonitaliereizen.nl

2016

Buitengewoon Italië

Oktober; Voor het weekend van van 14 t/m 17 oktober hebben wij een Slow Food reis georganiseerd in opdracht van convivium Slow Food Noord Nederland. We zullen afreizen naar Le Marche en verblijven bij Ca’Palazzo in Pergola.
Het gehele weekend zal in het teken staan van Slow Food producten met in de hoofdrol “Il Tartufo Bianco” Deze reis is echter volgeboekt. Voor 2017 zullen er weer nieuwe reizen worden georganiseerd.

Buitengewoon Italie

September: Wij reizen af naar Piemonte en zullen hier een bezoek brengen aan de Terra Madre in Turijn welke plaatsvindt van 22 t/m 26 september. Hier zullen wij producenten ontmoeten en uitnodigen voor ons event in het najaar van 2017. Ook zullen wij een bezoek brengen aan het familie bedrijf Barilla in Parma. We hebben een ontmoeting met de president van Slow Food Italia en verder zullen wij diverse producenten bezoeken in deze streek.

Buitengewoon Italië

April: Wij zijn op dit moment weer buitengewoon hard aan het werk in Umbrië met de voorbereidingen betreft de culinaire week 1 tot 7 mei die wij samen organiseren met Joop Zwiep en Adje Middelbeek.

2015

Buitengewoon Italië

Mei: Wij zijn vanaf vrijdag 1 mei t/m vrijdag 9 mei buitengewoon hard aan het werk in Italië. Een Italiaanse bruiloft styling in Puglia samen met een collega weddingplanner.

Buitengewoon Italië

Augustus: Wij zijn weer aan het werk in Italië vanaf 21 augustus t/m 1 september, deze keer in Noord Italië.

 

Voor reizen en verblijven  gaat u naar buitengewoonitaliereizen.nl  en ook is het mogelijk direct via ons boeken.

Aangezien wij veel maatwerk leveren is het aan te raden contact met ons op te nemen, uw wensen door te mailen naar info@buitengewoonitalie.nl of het contactformulier in te vullen.